Helpende hand in uw administratie

Adres:

Fritz Vinckelaan 153, 8450 Bredene

Complimentendag … of net andersom?

Complimentendag … of net andersom? 🤔

Een Brabants (boeren)werkpaard, wie wil daar nu niet mee vergeleken worden🐎? ’t Is alleszins beter dan een draaimolenpaard 🎠, al lijkt een renpaard me net iets elegantere🏇, die werken namelijk ook hard.
Nu ja, ik kies om het te zien als een compliment.
Bovendien zit er ook wel waarheid in. Ik bén een harde werker, on-the-job. (Thuis kan ik trouwens héél goed niets doen hoor, al krijg ik daar – nu ik opnieuw gestart ben met studeren – niet veel kans meer voor). ‘k Heb al vaker bij een bore-out gezeten dan bij een burn-out. Niets zo vervelend als niet voldoende werk, je niet nuttig voelen en niet al je capaciteiten kunnen/mogen gebruiken.

Met een bulldog 🐕🐶 ben ik trouwens ook al vergeleken geweest. Omdat – eens ik me vastbijt in iets – ik moeilijk loslaat. Het moet af, er moet (liefst positief) resultaat zijn.
Toch zou ik liever vergeleken worden met een assistentiehond🐕‍🦺. “Uw helpende hand” staat er immers bij mijn logo.

logo bovenaan groot lang met tekst 180

🐩Een (ijdele) poedel kan je me dan weer niet echt noemen. Al heb ik nochtans wel natuurlijke krullen 😂, maar daar stopt het dan wel mee.

#OfedraAdminUwHelpendeHand
#boekhouding
#Administratie