Helpende hand in uw administratie

Adres:

Mitswegestraat 166, 8480 Ichtegem

Complimentendag … of net andersom?

Complimentendag … of net andersom? ?

Een Brabants (boeren)werkpaard, wie wil daar nu niet mee vergeleken worden?? ’t Is alleszins beter dan een draaimolenpaard ?, al lijkt een renpaard me net iets elegantere?, die werken namelijk ook hard.
Nu ja, ik kies om het te zien als een compliment.
Bovendien zit er ook wel waarheid in. Ik bén een harde werker, on-the-job. (Thuis kan ik trouwens héél goed niets doen hoor, al krijg ik daar – nu ik opnieuw gestart ben met studeren – niet veel kans meer voor). ‘k Heb al vaker bij een bore-out gezeten dan bij een burn-out. Niets zo vervelend als niet voldoende werk, je niet nuttig voelen en niet al je capaciteiten kunnen/mogen gebruiken.

Met een bulldog ?? ben ik trouwens ook al vergeleken geweest. Omdat – eens ik me vastbijt in iets – ik moeilijk loslaat. Het moet af, er moet (liefst positief) resultaat zijn.
Toch zou ik liever vergeleken worden met een assistentiehond?‍?. “Uw helpende hand” staat er immers bij mijn logo.

logo bovenaan groot lang met tekst 180

?Een (ijdele) poedel kan je me dan weer niet echt noemen. Al heb ik nochtans wel natuurlijke krullen ?, maar daar stopt het dan wel mee.

#OfedraAdminUwHelpendeHand
#boekhouding
#Administratie