Helpende hand in uw administratie

Adres:

Mitswegestraat 166, 8480 Ichtegem

boekhouding is niet anders

Boekhouding is niet hetzelfde als wiskunde!

Boekhouding is niet hetzelfde als wiskunde!  …. ((1x=Q22-b67)*3² /5z-Q3)

Dat beweer ik al jaren tegen iedereen die denkt dat ik toch goed moet zijn in wiskunde, als boekhoudster.
Maar wiskunde is eigenlijk altijd een beetje als Chinees?㊙ geweest voor me, ontzettend moeilijk.

Ja, je moet in de boekhouding ?‍? natuurlijk wel kunnen tellen, maar daar heb je de computer voor, en vroeger de rekenmachine ?.
Een procentje berekenen van iets lukt me ook nog wel natuurlijk.

Maar nu, in mijn studies Accountancy-Fiscaliteit, heb ik ook het vak Economie. En wat moet je daar dus (zeer naief ?‍♀️onverwacht) wiskunde voor kennen??? Wiskunde, Algebra, Grafieken berekenen …. euhm, HELLLLUUP …

Gelukkig genoeg werd er door de lerares economie verwezen naar de “wiskunde academie”.??✨ Dat gaf dus een EUREKA-momentje! ? Je kan dus zomaar op You Tube gratis lessen wiskunde krijgen, die nog eens zeer duidelijk uitgelegd worden. Op net geen 1-2-3 had ik het – tot op een zeker niveau – helemaal begrepen. Super dankbaar dus.

Hadden ze dit soort tools maar gehad in mijn jonge jaren, wie weet waar ik dan nu had gestaan ???
#OfedraAdminUwHelpendeHand
#EeuwigeStudent
#Dankbaar