Helpende hand in uw administratie

Adres:

Fritz Vinckelaan 153, 8450 Bredene

boekhouding is niet anders

Boekhouding is niet hetzelfde als wiskunde!

Boekhouding is niet hetzelfde als wiskunde!  …. ((1x=Q22-b67)*3² /5z-Q3)

Dat beweer ik al jaren tegen iedereen die denkt dat ik toch goed moet zijn in wiskunde, als boekhoudster.
Maar wiskunde is eigenlijk altijd een beetje als Chinees🈳㊙ geweest voor me, ontzettend moeilijk.

Ja, je moet in de boekhouding 👩‍💼 natuurlijk wel kunnen tellen, maar daar heb je de computer voor, en vroeger de rekenmachine 💻.
Een procentje berekenen van iets lukt me ook nog wel natuurlijk.

Maar nu, in mijn studies Accountancy-Fiscaliteit, heb ik ook het vak Economie. En wat moet je daar dus (zeer naief 🤷‍♀️onverwacht) wiskunde voor kennen??? Wiskunde, Algebra, Grafieken berekenen …. euhm, HELLLLUUP …

Gelukkig genoeg werd er door de lerares economie verwezen naar de “wiskunde academie”.🎆🎇✨ Dat gaf dus een EUREKA-momentje! 🤗 Je kan dus zomaar op You Tube gratis lessen wiskunde krijgen, die nog eens zeer duidelijk uitgelegd worden. Op net geen 1-2-3 had ik het – tot op een zeker niveau – helemaal begrepen. Super dankbaar dus.

Hadden ze dit soort tools maar gehad in mijn jonge jaren, wie weet waar ik dan nu had gestaan ???
#OfedraAdminUwHelpendeHand
#EeuwigeStudent
#Dankbaar